Wat doe ik?
Grafisch vormgever is een creatief beroep, dus mijn werkzaamheden zijn nooit hetzelfde en eigenlijk enorm verschillend. Grafisch vormgeving vind je namelijk overal. Alle websites, spellen, kaarten, folders, posters en werkboeken zijn vormgegeven. Er is dan ook veel mogelijk.
Om je een idee te geven wat er allemaal mogelijk is, staan hieronder een aantal voorbeelden van wat ik voor je kan betekenen.
Mocht je nog twijfelen of ik je kan helpen, stel dan gewoon je vraag. Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën en denk hier graag in mee.

Wilde ideeën
Heb jij al een tijdje wilde ideeën voor bijvoorbeeld het maken van werkboeken, illustraties, een spel, praatplaat of een beeld bij tekst en uitleg? Kost het je te veel tijd, heb je niet de tools of weet je niet goed hoe je het mooi moet maken? Hiermee help ik je graag, zodat jij effectief verder kan gaan met wat je het liefste doet.
Reclame uitingen
Zoek je een passend ontwerp voor bijvoorbeeld social media berichten, een folder, poster, advertentie, stickers of uitnodigingen? Voor een effectieve reclame-uiting zorgen we samen voor een helder doel en een duidelijke boodschap, zodat het de juiste mensen aanspreekt. Dan maak ik er een sprankelend en nuttig ontwerp van, voor drukwerk of digitaal. Natuurlijk hou ik ook rekening met je huisstijl.
Logo en huisstijl
Uiteraard kan ik je ook helpen bij het maken van je logo. We kijken samen naar je doelstellingen en wat je wil uitstralen. Je logo vormt de basis van je huisstijl, zoals de typografie, kleuren en vormen. Met deze huisstijl kan ik allerlei huisstijlelementen ontwerpen. Bijvoorbeeld je visitekaartje, briefpapier en enveloppen.

Ingrid Vianen, grafische vormgeving
Back to Top