Logo fotograaf
Voor een fotograaf heb ik het logo en het visitekaartje ontworpen. Heel leuk om te doen en direct weten klanten haar te vinden.
Werkboeken coach
Voor de training 'over gewicht gesproken' van floorvandersteen heb ik de vormgeving van drie werkboeken verzorgd. Hiermee kunnen deelnemers zelf aan de slag, wat leidt tot snel en duidelijke inzichten. Een hele fijne samenwerking met een mooi en heel praktisch resultaat.
Kinderboekje Alfons Plons
Een mooie creatie van een opa voor zijn kleindochter, een fysiek boekje met prachtige tekeningen. Hiervan heb ik een digitaal bestand gemaakt waardoor veel meer kinderen van zijn mooie verhaal over Alfons Plons kunnen genieten.
E-book receptenboek
Als eindopdracht voor mijn studie mocht ik een e-book vormgeven. Een ontzettend leuk en leerzaam traject met een mooi eindresultaat, passend bij de organisatie én met veel lekkere recepten.
Folder logopediepraktijk
Voor een logopediepraktijk heb ik het ontwerp van de folder gemaakt. Een mooie creatieve opdracht.
Logo coach
Voor een adviseur heb ik het logo en het visitekaartje ontworpen. Een leuke uitdaging met een mooi resultaat, passend bij de organisatie.
Poster logopediepraktijk
De folder had ik al ontworpen voor deze logopediepraktijk en nu ook een bijpassende poster gemaakt.
Advertentie magazine
Vormgeving voor een advertentie van de Veluwse Stoomtrein Maatschappij voor in de plaatselijke recreatiekrant.
Headers facebook en website
Voor een logopediepraktijk heb ik twee headers gemaakt, zodat dit past bij de stijl van het bedrijf. De website en facebookpagina geven hiermee de gewenste uitstraling.
Back to Top