Alles super goed geregeld. Prettige samenwerking

Sonja, Medisch Centrum Octa
Vanaf een klad papiertje zijn wij samen tot een mooi eindproduct gekomen zoals je mooi zei; “het project is groter geworden dan wij dachten”. Het fijne aan onze samenwerking vind ik dat je de juiste vragen stelt, meedenkt, oplossingen aandraagt en kritisch blijft. Door jouw kennis werd er veel werk uit handen genomen en kon ik verder. Op nog een lange samenwerking.
Mareille Kaandorp
Ik heb aan Ingrid gevraagd of ze werkboeken voor mijn training wil maken. We hebben eerst een telefoon gesprek gehad en vervolgens afspraken gemaakt. Ik leverde tekst en plaatjes in en Ingrid is aan de slag gegaan. Als ik iets aan wilde passen, was zij flexibel. Het resultaat was direct al verbluffend. Zeer blij met hoe het is geworden.
Floor van der Steen
Ingrid is zeer creatief, en wist een abstract idee binnen korte tijd om te zetten in een concreet (en prachtig!) resultaat, waarbij ze de stijl uitstekend wist aan te passen aan onze wensen. Bovendien communiceerde ze helder en duidelijk, en reageerde ze snel, waardoor de samenwerking zeer prettig verliep. Wij vragen haar zeker opnieuw!
Lonneke, huisartsenpraktijk De Beuk
Piev, Ingrid is een meedenkende designer. Met aandacht, een luisterend oor en veel creativiteit. En na feedback ook weer bijschavend tot het gewenste resultaat. Ik ben zeer tevreden.
Esther, watkanikzelfdoen
Fijne samenwerking, heeft een heel mooi logo gemaakt voor mijn visitekaartje!! Past feedback goed en snel toe!
Marjolein, Marjolein fotografie
- Fijn in de omgang
- Vlotte reacties
- Flexibel
- Proactief 
- Uiteindelijk ben ik natuurlijk superblij met het resultaat
Lorraine, 1balance
"Super meedenkend, ziet snel wat de klant bedoeld! Snelle reactie op feedback! Fijn om mee samen te werken!"
 Marjolein, Logopediepraktijk Marjolein Burgers
Back to Top