Wat doe ik?
Grafisch vormgever is een creatief beroep, dus mijn werkzaamheden zijn nooit hetzelfde en eigenlijk enorm verschillend. Grafisch vormgeving vind je namelijk overal. Alle websites, spellen, kaarten, folders, posters en werkboeken zijn vormgegeven. Er is dan ook veel mogelijk.
Om je een idee te geven wat er allemaal mogelijk is, staan hieronder een aantal voorbeelden van wat ik voor je kan betekenen.
Mocht je nog twijfelen of ik je kan helpen, neem dan ook gerust contact met mij op. Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën en denk hier graag in mee.

Reclame ontwerp
Voor een effectieve en doelgerichte reclame-uiting zorgen we samen voor een helder doel en een duidelijke boodschap, zodat het de juiste mensen aanspreekt. Dan maak ik er een sprankelend en zinvol ontwerp van, uiteraard passend binnen de huisstijl. Het gaat dan bijvoorbeeld om flyers, folders, posters, advertenties, stickers of uitnodigingen. Gedrukt of digitaal.
Logo en huisstijl
Je logo en je huisstijl moeten passen bij je doel en wat je wil uitstralen. Je logo vormt de basis van je huisstijl. Denk hierbij aan de typografie, kleuren en vormen. Met deze huisstijl kan ik allerlei huisstijlelementen ontwerpen. Bijvoorbeeld je visitekaartje, briefpapier en enveloppen.

Wilde ideeën
Heb je een ander idee voor bijvoorbeeld een spel, praatplaat, werkboeken, illustraties of een heb je beeld bij tekst of uitleg nodig? Geen project is hetzelfde en juist dat vind ik zo leuk! Dus laat me weten wat je idee is en ik kijk met je mee naar de mogelijkheden. 
Back to Top